Nyheder og kundehistorier

Oversigt over artikler

Link til produktside

Innovativt og effektivt CE-godkendt teknologi til genoptræning og terapi

En innovativ tilgang til genoptræning og terapi der gør det let, hurtigt og overskueligt for personale og patienter at udføre træning. Læs meget mere om det her på siden.

HR 2023 Instagram DK inden messe NS

Health & Rehab 2023

Vi deltager for første gang på messen i København i år. Der vil du blandt andet kunne møde os, få en hyggelig og høre mere om hvilke løsninger vi kan tilbyde. Du vil blandt andet kunne se vores smarte Modux sammenklappelig plejeseng. Du vil også kunne se vores Carena maskinvaskbare hospitalsseng.

Modux_folding-bed-in-elevator_P_06

Lej en plejeseng

METI tilbyder udover køb af plejesenge også udlejning af vores senge. Dermed kan man få gavn af vores markedsledende plejesenge selv hvis man ikke ønsker at investere i dem eller man ved at man kun har behov for dem i en tidsbegrænset periode.

greenplug

Miljø og ansvar

Som Danmarks officielle leverandør for Lojer efterlever vi de krav de stiller til en grøn omstilling. 100% grøn energi og genanvendt aluminium.

Galileo-Training-Logo

Galileo® training: Effekten af to 24-ugers multimodale træningsprogrammer på reaktionstid, mobilitet og ydeevne

Galileo® training: Effekten af to 24-ugers multimodale træningsprogrammer på reaktionstid, mobilitet og ydeevne ved to opgaver hos ældre voksne, der bor i lokalsamfundet og er i risiko for at falde: et randomiseret kontrolleret forsøg. Læs hele den engelsksprogede artikel på siden.

washable-hospital-bed__800x532

Lojers maskinvaskbare hospitalssenge får ros fra hospitalerne

Stor tilpasningsevne og maskinvaskbarhed hos Lojer ScanAfia X ICU W-hospitalssengene var vigtige udvælgelseskriterier, da der blev indkøbt hospitalsmøbler til det nye hospital i Kajaani, Finland. Omkring samme tid bestilte Central Finland Health District også Lojers maskinvaskbare senge.

New Childrens Hospital

Antimikrobielle undersøgelsesborde til små patienter på det nye børnehospital

I september 2018 åbnede det nye børnehospital i Meilahti i Helsinki og modtager børnepatienter fra hele Finland. Patienterne er fra de mindste til 15 år gamle. Behandlingen af mange krævende børnesygdomme, især hjertekirurgi og transplantation, er fokus for New Children’s Hospital. Lojer har leveret næsten 80 antimikrobielle undersøgelsesborde og over 200 hospitalsvogne til hospitalet.

ScanafiaXL_hoitosnky__2

Ny plejeseng til større patienter øger sikkerheden

Lojer har udviklet en ny sygeplejeseng i XL-størrelse til tungere patienter og til dem, der af andre årsager har brug for mere plads. Den maksimale patientvægt for den specialdesignede XL-seng i XL-størrelse er 250 kilo, og den har et imponerende højdejusteringsområde.

iso-14001-lojer__960x600

Alle tre Lojer fabrikker er nu ISO 14001 miljøcertificeret

"Den finske industri forstår vigtigheden af miljøpåvirkning og produkters livscyklus. Det er i alles interesse, at der tages hensyn til ansvarlighed og CO2-fodaftryk ved offentlige indkøb," siger Laine.

pinnoite-uutinen__600x400

Lojers nye FUTURE-polstring eliminerer coronavirus med over 90 % på en time

Test viste, at inden for en time efter kontakt havde polstringsmaterialet allerede elimineret næsten 93 % af virusserne og efter 90 minutter mere end 95 %. Desuden blev coronavirusaktiviteten reduceret med 99,9 % 24 timer efter eksponering for overfladematerialet.

mdr-thumb__778x467

Den nye MDR-forordning trådte i kraft den 26. maj 2021

Lojer har forberedt sig på de krav og forpligtelser, der følger af den nye forordning, i god tid og har bl.a. haft et kvalitetssystem på plads i årevis. Lojer var den første nordiske producent af behandlingsmøbler, der blev ISO 9001-certificeret tilbage i 1994.

Galileo-Training-Logo

Galileo træning hos European Space Agency

Udforskning af rummet og længerevarende rummissioner er blevet mere og mere almindelige i de senere år. I takt med at flere og flere personer rejser ud i rummet, har videnskabsfolk og forskere undersøgt virkningerne af længerevarende rumrejser på menneskekroppen. En af de største bekymringer er tabet af knogle- og muskelmasse, som kan forekomme i længere perioder i tyngdefrihed. Der findes imidlertid en løsning på dette problem - Galileo-træningsudstyr.

ScanafiaXL_hoitosanky6

Hvorfor vælge en plejeseng fra Lojer?

Lojer er en finsk virksomhed, der fremstiller og sælger en bred vifte af medicinske møbler og udstyr, herunder plejesenge. Lojer plejesengen er en specialiseret type medicinsk seng, der er designet til at give komfort, støtte og sikkerhed til patienter, der har brug for medicinsk pleje eller hjælp til dagligdags aktiviteter.

modux-hoitosnky-1

Introduktion til Lojers plejesenge

En plejeseng, også kendt som en hospitalsseng eller medicinsk seng, er en type seng, der er specielt designet til at opfylde behovene hos patienter, der har brug for medicinsk pleje eller hjælp til daglige aktiviteter i dagligdagen. Plejesenge findes almindeligvis på hospitaler, plejehjem og andre sundhedsfaciliteter samt i private hjem.

Referencer rundt i verdenen

Norge

Akershus Universitetssykehus
Oslo Universitetssykehus
Universitetssykehuset Nord-Norge
Lovisenberg Diakonale Sykehus
Diakonhjemmet Sykehus
Vestre Viken – Bærum sykehus
Sykehuset Innlandet
Sykehuset Østfold
Ålesund sykehus
Sykehuset Telemark
Sykehuset Skien
Arendal Sykehus

Sverige

Karolinska Universitets- sjukhuset, Solna
NKS, Nya Karolinska Solna
Danderyds Sjukhus
Ryggkirurgiskt Centrum, RKC
Universitets-sjukhuset, Örebro
Akademiska Sjukhuset, Uppsala
Sahlgrenska Universitets-sjukhuset
Västra Götalandsregionen
Region Skåne
Landstinget i Kalmar län

Finland

Helsinki University Hospital
Tampere University Hospital
Oulu University Hospital
New Children’s Hospital Helsinki
Kuopio University Hospital
Turku University Hospital
The City of Helsinki
City of Tampere
Mehiläinen
Terveystalo
Pohjola Hospital
Red Cross
Fiinnish army

cropped-Udklip.png
Lojer Finland logo

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere