Genoptræning & rehabilitering

Genoptræning og rehabilitering med Galileo og CUREO

Galileo træning, bliver anvendt af fysioterapeuter i Tyskland til genoptræning og behandling af patienter med cerebral parese, osteoporose, neurologiske lidelser, sclerose, parkinson, pareser og meget mere. Vi guider klinikker, behandlingscentre og privatpersoner så de får det der passer præcist til deres behov.

Utallige undersøgelser viser det store potentiale i immersiv terapi baseret på virtual reality (VR). Men indtil videre har de praktiske implementeringer endnu ikke opfyldt de kliniske krav. Med CUREO® er et innovativt, sofistikeret VR terapisystem endelig tilgængeligt for dig og dine patienter. Bestående af forud installeret software og hardware, CUREO® er umiddelbart anvendeligt og i brug i førende internationale klinikker. 

Vi har direkte kontakt med specialister såsom sports fysiologer, læger, ingeniører, myoreflex terapeuter, cerebral parese pårørende så vi kan besvare de nødvendige spørgsmål.

Galileo artikler

Galileo-Training-Logo

Galileo® training: Effekten af to 24-ugers multimodale træningsprogrammer på reaktionstid, mobilitet og ydeevne

Galileo® training: Effekten af to 24-ugers multimodale træningsprogrammer på reaktionstid, mobilitet og ydeevne ved to opgaver hos ældre voksne, der bor i lokalsamfundet og er i risiko for at falde: et randomiseret kontrolleret forsøg. Læs hele den engelsksprogede artikel på siden.

Galileo-Training-Logo

Galileo træning hos European Space Agency

Udforskning af rummet og længerevarende rummissioner er blevet mere og mere almindelige i de senere år. I takt med at flere og flere personer rejser ud i rummet, har videnskabsfolk og forskere undersøgt virkningerne af længerevarende rumrejser på menneskekroppen. En af de største bekymringer er tabet af knogle- og muskelmasse, som kan forekomme i længere perioder i tyngdefrihed. Der findes imidlertid en løsning på dette problem - Galileo-træningsudstyr.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere