Genoptræning & rehabilitering

Genoptræning og rehabilitering med Galileo

Galileo træning, bliver anvendt af fysioterapeuter i Tyskland til genoptræning og behandling af patienter med cerebral parese, osteoporose, neurologiske lidelser, sclerose, parkinson, pareser og meget mere. Vi guider klinikker, behandlingscentre og privatpersoner så de får det der passer præcist til deres behov.

Vi har direkte kontakt med specialister såsom sports fysiologer, læger, ingeniører, myoreflex terapeuter, cerebral parese pårørende så vi kan besvare de nødvendige spørgsmål.

Galileo artikler

Galileo-Training-Logo

Galileo® training: Effekten af to 24-ugers multimodale træningsprogrammer på reaktionstid, mobilitet og ydeevne

Galileo® training: Effekten af to 24-ugers multimodale træningsprogrammer på reaktionstid, mobilitet og ydeevne ved to opgaver hos ældre voksne, der bor i lokalsamfundet og er i risiko for at falde: et randomiseret kontrolleret forsøg. Læs hele den engelsksprogede artikel på siden.

Galileo-Training-Logo

Galileo træning hos European Space Agency

Udforskning af rummet og længerevarende rummissioner er blevet mere og mere almindelige i de senere år. I takt med at flere og flere personer rejser ud i rummet, har videnskabsfolk og forskere undersøgt virkningerne af længerevarende rumrejser på menneskekroppen. En af de største bekymringer er tabet af knogle- og muskelmasse, som kan forekomme i længere perioder i tyngdefrihed. Der findes imidlertid en løsning på dette problem - Galileo-træningsudstyr.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere