Lej en Modux plejeseng med madras

20. marts. 2023

Undgå udgifterne ved at købe en plejeseng ved at leje istedet

Vi tilbyder her hos METI udlejning af senge hvis du som kunde allerede ved at du kun skal bruge udstyret i en begrænset periode. Det kan f.eks. være at du eller den pårørende er i forbedring eller i en situation hvor fremtiden er usikker. Det har vi fuld forståelse for og vi vil meget gerne hjælpe dig eller en pårørende igennem denne svære periode.

Her har man mulighed for at finde en seng der har netop det udstyrs niveau man søger uden at skulle bruge det ekstra. Sengene bliver grundigt rengjort inden de sendes ud igen og kommer med en blød flexcare madras.

Gå til produktet

Sengen kan leveres med en masse ekstraudstyr til at lette arbejdsgangen eller at forbedre brugeroplevelsen og komforten. Dette indeholder bl.a. et læse- spisebord, ekstra støttehåndtag, ekstra høje sideskinner eller et dropstativ.

Levering og opsætning kan vi stå for, men sengen er så enkel at sætte op samt så transportabel at man sagtens ville kunne stå for det på egen hånd. Vi står dog altid klar til at hjælpe.

Modux plejesengen er specielt god for dem som bor i en lejlighed med en opgang der gør det svært at komme til med en standard plejeseng. Den er motoriseret for at gøre det ekstremt nemt at stille op i det ønskede rum og den passer igennem en standard dørkarm.

Den har et neutralt design som gør at den passer ind i de fleste omgivelser uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Opstilling af plejesengen er nem at klare på egen hånd. Den er specielt designet til at kunne gøres klar af en enkelt person på under 5-10 minutter.

Madrassen der hører med er en Flexcare madras der har zoneinddeling på den ene side så man har god støtte og åndbarhed.

Priser

Fleksibilitet er vigtig og vi tilbyder derfor udlejning af udstyr på dagsbasis eller månedsbasis. Dette er en periode på minimum 7 dage og kan til enhver tid opsiges med 5 hverdages varsel. Pris for levering varierer efter landsdel.

Pr. dag: 100,-

Ekspeditionsgebyr ved oprettelse af aftale: 500,-

Depositum: 2500,-

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder:

Tlf: 69170890

Hvad koster det at leje?

Fleksibilitet er vigtig og vi tilbyder derfor udlejning af udstyr på dagsbasis eller månedsbasis. Dette er en periode på minimum 7 dage og kan til enhver tid opsiges med 5 hverdages varsel. Pris for levering varierer efter landsdel.

Pr. dag: 100,-

Ekspeditionsgebyr ved oprettelse af aftale: 500,-

Depositum: 2500,-

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder:

Tlf: 69170890

Levering og opstilling samt afhentning

Levering og opstilling inkluderer at der kommer en medarbejder forbi med sengen og stiller den op for dig. Der vil blive vist en gennemgang af sengens funktioner samt hvordan den stilles op og pakkes sammen igen. Endvidere sørger vi også for afhentning af sengen efter endt lejeperiode.

Det er derfor også værdsat hvis der på forhånd er gjort således at sengen har et sted at stå samt en afryddet vej ind på det gældende værelse.

Levering koster følgende: 

  • Per kørt km: Kr. 4,00,-
  • Timetakst: Kr. 400,-

Kilometertaksten udregnes via Krak.

En halv times opstilling påberegnes, der regnes pr. påbegyndt kvarter.

Trinløs levering gælder levering uden trapper, har man trapper kræver levering 2 mand. (Hvis man har trapper, bedes man sende et billede af dem)

  • Timetakst to mand: Kr. 800,-

Har du yderligere spørgsmål eller er dette af interesse, er du velkommen til at kontakte os.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30