Ny plejeseng til større patienter øger sikkerheden

14. maj. 2016

Til hjemmelignende anvendelser

Den finskproducerede XL plejeseng giver brugerne hjemlig komfort.  “Sengens bredde er 120 cm, hvilket gør den komfortabel for kunden”, forklarer produktudvikler Matti Savo.  “Sengen er designet til at se stilfuld ud, og farveskemaet er neutral hvid eg.”

Sengens tekniske innovationer forbedrer sikkerheden og funktionaliteten.  Den har en række justeringsmuligheder, hvilket gør plejearbejdet lettere for plejeren.  Siderne kan låses i den hævede position sikkert og nemt.  Strukturen af den nederste ramme og dens lave minimumshøjde gør det også lettere at bruge patientløfteudstyr, hvilket letter arbejdsbyrden for plejerne.  “Hjulene bevæger sig frit og kan låses med et tryk på den centrale bremse.  Det gør det lettere at installere sengen på mindre steder”, forklarer Savo.  “Rygsektionens forskydningsmekanisme hjælper med at finde en behagelig stilling og mindsker presset på ryggen,” tilføjer han.

Hospitalspersonalet vurderede sengen

ScanAfia X ICA W maskinopvaskbare hospitalssenge blev også valgt til det nye hospital i Kajaani. Ifølge Merja Näsänen, koordinator i Kainuu Joint Social and Health Care Authority, er de vigtigste egenskaber ved en hospitalsseng, at den kan sænkes så lavt som muligt når det er nødvendigt, at der er mulighed for at tilføje en sengegalge, og at den kan vaskes i maskine. Prisen er også vigtig i forbindelse med indkøb.

“Sygeplejen oplever et stigende behov for mere robuste senge”

Lojer har udviklet en ny sygeplejeseng i XL-størrelse til tungere patienter og til dem, der af andre årsager har brug for mere plads.  Den maksimale patientvægt for den specialdesignede XL-seng i XL-størrelse er 250 kilo, og den har et imponerende højdejusteringsområde.  Sengens justeringsmuligheder gør det muligt for plejepersonalet at finde den optimale arbejdsstilling og gør det lettere at aktivere patienten.

“Antallet af patienter i større størrelser, der kræver pleje, er steget, hvilket betyder, at behovet for mere robuste senge også er steget”, siger Lojers salgsdirektør Jouni Maksimainen.  For at imødekomme dette behov fremstiller Lojer XL-sengen, som har et øget højdejusteringsområde.  Højden på sengen kan justeres sikkert selv under tung belastning.  Højdejusteringsområdet er 32-84 cm (kan variere afhængigt af de anvendte hjul).

“Alsidighed i forbindelse med løft og andre justeringer er vigtig i en plejeseng, da det understøtter patientens mobilitet og muliggør ergonomisk arbejde for plejepersonalet.  De rigtige arbejdsstillinger er vigtige for at sikre sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen.  Højdejusteringsområdet i XL-sengen er det største på markedet”, siger Maksimainen.

ScanAfia XL bred plejeseng
cropped-Udklip.png
Lojer Finland logo

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30