New Children's Hospital

10. januar. 2022

New Childrens Hospital

– Vores mål er, at New Children’s Hospital skal være verdens bedste børnehospital. Det kommer af høj kvalitet og sikker pleje, moderne og funktionelle faciliteter, opmærksomhed på børn og familier, personalets kompetence og underholdning samt aktiv forskning, siger Pekka Lahdenne, der er specialist i børnesygdomme og har arbejdet som projektleder for New Children’s Hospital.

– På New Children’s Hospital er børn ikke passive patienter, men der er blevet taget hensyn til dem, f.eks. i forbindelse med indretning, design af møbler og vinduer og udvikling af digitale tjenester. Det bedste er dog, at familierne hele tiden kan inddrages i plejen af børnene, selv på intensivafdelingen.

Antimikrobielle undersøgelseslejer til små patienter på det nye børnehospital

I september 2018 åbnede det nye børnehospital i Meilahti i Helsinki, de modtager nu børnepatienter fra hele Finland. Patienterne er fra de mindste til 15 år gamle. Behandlingen af mange krævende børnesygdomme, især hjertekirurgi og transplantation, er fokus for New Children’s Hospital. Lojer har leveret næsten 80 antimikrobielle undersøgelseslejer og over 200 hospitalsvogne til hospitalet.

Aktiviteterne på New Children’s Hospital er blevet udviklet af familier og børn. Aktiviteten er meget familieorienteret: Forældre kan være døgnet rundt under deres barns ophold. Målet er at holde hospitalstiden så kort som muligt, så der er flere dagkirurgiske operationer samt ambulante og daghospitalsbesøg. Til længerevarende plejeperioder har hospitalet en lege- og ungeafdeling og en hospitalsskole.

Lojer 4040X Undersøgelsesleje

Undersøgelseslejer til børn

Der er lagt vægt på høj kvalitet, brugervenlighed og egnethed til behandling af patienter af forskellig størrelse i forbindelse med indkøb af møbler på Nyt Børnehospital. Lojer har leveret næsten 80 stk. 4040X-undersøgelseslejer.

– 4040X er det laveste på markedet for undersøgelseslejer. Det har en højde på kun 40 cm, så det er særligt velegnet til et børnehospital: selv de mindste patienter kan nemt nå lejet. Højden kan justeres op til 95 cm, siger Lojers salgsdirektør Jouni Maksimainen. Logistikken spiller en vigtig rolle for et effektivt arbejde på hospitalet.

Antimikrobielle møbler

Lojer 4040X-undersøgelseslejerne er antimikrobielle. Antimikrobielle hospitalsmøbler bruges til at reducere risikoen for krydskontaminering og til at forbedre hygiejnen på kontaktfladerne.

Reduktion af risikoen for krydskontaminering er af største betydning for os. Der er allerede taget højde for det i planlægningen af hospitalsfaciliteterne, siger Pekka Lahdenne. Lojer 4040X’s krop er malet med en antimikrobiel belægning, og der er anvendt sølvionteknologi i polstringen.

– Tilbehør, der kan fås sammen med lejet, omfatter antimikrobielle kobber- eller malede overflader. Lejets klare struktur gør også rengøringen lettere. Justering af lejet kan ske ved hjælp af fodbetjeninger, så kontakten med patienten forbliver uafbrudt og samtidig sikrer et smidigt behandlingsforløb, siger Jarmo Laakso, Lojer Regional Sales Manager.

cropped-Udklip.png
Lojer Finland logo

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30