Plejesenge

Kvalitetsplejesenge til hjemmemiljøer og plejehjem

Lojer plejesenge er kendt for at være robuste, pålidelige og ergonomiske. Vores brede sortiment omfatter løsninger, der er velegnede til både hjemmebrug, seniorboliger og plejehjem. Generøse højdejusteringsintervaller og en bred vifte af tilbehør bidrager til komfort og sikker rehabilitering for patienterne, samtidig med at arbejdet bliver lettere for sundhedspersonalet og at ældreplejen forbedres. Lojer er det eneste finske firma, der fremstiller elektriske plejesenge. Kvalitetsmaterialer samt vores eget design og fremstilling i Finland sikrer, at vores produkter har lave livscyklusomkostninger.

Moderne design og fokus på detaljer samt samarbejde med sundhedspersonale omkring designet har gjort Lojers senge til markedsledende produkter. Finlands bedst sælgende plejeseng Modux er en prisvindende, patenteret innovation, der er ideel til hjemmepleje og korttidsophold. ScanAfia PRO er en pålidelig og holdbar seng til plejehjem og andre plejefaciliteter. Lojers sortiment inkluderer også ScanAfia Pro Plejeseng, der er ekstra smal så den nemt kan komme igennem smalle døråbninger, og ScanAfia XL Plejeseng, der med sin ekstra bredde er velegnet til større patienter.

Kvalitetsplejesenge til hjemmemiljøer og plejehjem

Lojer plejesenge er kendt for at være robuste, pålidelige og ergonomiske. Vores brede sortiment omfatter løsninger, der er velegnede til både hjemmebrug, seniorboliger og plejehjem. Generøse højdejusteringsintervaller og en bred vifte af tilbehør bidrager til komfort og sikker rehabilitering for patienterne, samtidig med at arbejdet bliver lettere for sundhedspersonalet og at ældreplejen forbedres.

Lojer er det eneste finske firma, der fremstiller elektriske plejesenge. Kvalitetsmaterialer samt vores eget design og fremstilling i Finland sikrer, at vores produkter har lave livscyklusomkostninger.

Moderne design og fokus på detaljer samt samarbejde med sundhedspersonale omkring designet har gjort Lojers senge til markedsledende produkter. Finlands bedst sælgende plejeseng Modux er en prisvindende, patenteret innovation, der er ideel til hjemmepleje og korttidsophold. ScanAfia PRO er en pålidelig og holdbar seng til plejehjem og andre plejefaciliteter. Lojers sortiment inkluderer også ScanAfia Pro Plejeseng, der er ekstra smal så den nemt kan komme igennem smalle døråbninger, og ScanAfia XL Plejeseng, der med sin ekstra brede er velegnet til større patienter.

Lojers sortiment omfatter også en række funktionelle sengeborde der er velegnet til hjemmebrug, plejeboliger og krævende hospitalsmiljøer. Sengebordene fås i de samme farver og overflader som Lojers hospitals- og plejesenge. De bidrager til en stilfuld indretning og kan øge patietens komfort samt lette sundhedspersonalets arbejde.

Fordele ved Lojers plejesenge

Modux_folding-bed-in-elevator_P_06

Lej en plejeseng

METI tilbyder udover køb af plejesenge også udlejning af vores senge. Dermed kan man få gavn af vores markedsledende plejesenge selv hvis man ikke ønsker at investere i dem eller man ved at man kun har behov for dem i en tidsbegrænset periode.

ScanafiaXL_hoitosanky6

Hvorfor vælge en plejeseng fra Lojer?

Lojer er en finsk virksomhed, der fremstiller og sælger en bred vifte af medicinske møbler og udstyr, herunder plejesenge. Lojer plejesengen er en specialiseret type medicinsk seng, der er designet til at give komfort, støtte og sikkerhed til patienter, der har brug for medicinsk pleje eller hjælp til dagligdags aktiviteter.

ScanafiaXL_hoitosnky__2

Ny plejeseng til større patienter øger sikkerheden

Lojer har udviklet en ny sygeplejeseng i XL-størrelse til tungere patienter og til dem, der af andre årsager har brug for mere plads. Den maksimale patientvægt for den specialdesignede XL-seng i XL-størrelse er 250 kilo, og den har et imponerende højdejusteringsområde.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere