Ros fra hospitalerne

31. maj. 2022

– “Fordelene ved ScanAfia X ICU W-modellen var de omfattende tilpasningsmuligheder. Sengen kan indstilles til forskellige sidde- og hvilepositioner og til HLR-tilstand med et tryk på en knap. Sengen er også holdbar, hvilket gør livscyklusomkostningerne overkommelige”, siger Loukasvuori.

Hospitalspersonalet vurderede sengen

ScanAfia X ICA W maskinopvaskbare hospitalssenge blev også valgt til det nye hospital i Kajaani. Ifølge Merja Näsänen, koordinator i Kainuu Joint Social and Health Care Authority, er de vigtigste egenskaber ved en hospitalsseng, at den kan sænkes så lavt som muligt når det er nødvendigt, at der er mulighed for at tilføje en sengegalge, og at den kan vaskes i maskine. Prisen er også vigtig i forbindelse med indkøb.

Lojers maskinvaskbare hospitalssenge får ros fra hospitalerne

Stor tilpasningsevne og maskinvaskbarhed hos Lojer ScanAfia X ICU W-hospitalssengene var vigtige udvælgelseskriterier, da der blev indkøbt hospitalsmøbler til det nye hospital i Kajaani, Finland. Omkring samme tid bestilte Central Finland Health District også Lojers maskinvaskbare senge.

Nova-hospitalet i det centrale Finlands sundhedsdistrikt er flyttet i den nye hospitalsbygning. Lojer leverede 450 ScanAfia X ICU W-senge, der kan vaskes maskinelt, til hospitalet.

– “Maskinopvaskbare senge vil blive placeret på alle afdelinger og i opvågningsrummet”, siger Timo Loukasvuori, salgschef hos Lojer.

Leveringen af senge til det nye centralsygehus skete gennem en udbudsproces. Under udbuddet blev en række senge fra forskellige producenter vurderet af et panel bestående af sundhedsdistriktets indkøbskontor, teknisk personale og repræsentanter for sundhedspersonalet. De kiggede på sengenes funktioner, pris, garanti og servicerelaterede faktorer.

ScanAfia X ICU W

– “Indkøbsafdelingen og repræsentanter for de forskellige hospitalsafdelinger besluttede udvælgelseskriterierne, og derefter blev der afholdt et udbud,” siger Näsänen. Der blev bestilt i alt 120 maskinopvaskbare Lojer-senge til det nye hospital i Kajaani. – “Sengene er blevet placeret på hospitalsafdelinger, opvågningsrum, isolationsrum for pædiatriske patienter, skadestuen, intensivafdelingen og dagklinikker. “

Vedligeholdelse hver hundrede vaskcyklusser

En anden fordel ved den maskinvaskbare hospitalsseng ScanAfia X ICU W er det lange vedligeholdelsesinterval. En Lojer-seng kræver vedligeholdelse efter hundrede vaskecyklusser, men der findes modeller på markedet, som kun kræver vedligeholdelse efter et par dusin vaskecyklusser. Den rustfri stålramme er med til at sikre, at ScanAfia X ICU W opfylder kravene i sengestandarden EN 60601-2-52, også med hensyn til maskinvaskbarhed. Hospitalspersonalet tester sengens funktioner både før og efter vask.

– Hospitalsvask er lidt som en bilvask. Sengen gennemgår det valgte vaskeprogram, og efter vasken testes funktionerne, og sengen monteres og gøres klar til afdelingen.

Maskinvaskbar ScanAfia X ICU W hospitalsseng

Kan vaskes i maskine – Langt vedligeholdelsesinterval, 100 vaskecyklusser

Store justeringsmuligheder – Siddende, liggende og CPR-stillinger

Lang levetid – Overkommelige livscyklusomkostninger

cropped-Udklip.png
Lojer Finland logo

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30