Service & Reparation

VI UDFØRER REPARATIONER PÅ STORT SET ALLE PRODUKTER FRA LOJER.
Service & reparation

Vi tilbyder hos MedicTinedic service & reparation af en lang række produkter. Vi har solgt brikse i over 20 år, og vedligeholdt dem i lige så mange år, så vi har bred erfaring inden for mange forskellige produkter i denne kategori. Lasere og lysapparater vil som regel blive varetaget på værkstederne hos vores leverandører, men vi har flere produkter vi er uddannet til at servicere på vores eget værksted. Vi udfører reparationer på stort set alle produkter fra Lojer. Har du et produkt du har købt ved en konkurrent er du altid velkommen til at kontakte os med en problembeskrivelse, så vil vi vurdere om vi mener det kan afhjælpes inden du indsender dit produkt til os.

Reparation af massagebrikse

Skulle det ske at motoren på din seng eller dit undersøgelsesleje på et tidspunkt stopper med at fungere, kan vi ofte få nye motorer hjem som reservedele, og har du selv mod på det, er det som regel en simpel opgave at skifte selv, og vi står selvfølgelig til rådighed med vejledning hertil. Vi har også flere kunder der efterspørger reservedele til ældre senge og undersøgelseslejer, og som regel kan vi fremskaffe enten originale dele eller et produkt der passer på i stedet.

Ønsker du hjælp? Kontakt os i dag!

Du kan altid kontakte os, så vil vi hjælpe dig så hurtigt som muligt. Kan vi ikke svare dig på det når du kontakter os, vil vi vende tilbage til dig hurtigts muligt omkring hvad vi kan tilbyde i din situation.

Prisliste for service & reparation hos MedicTinedic ApS 2020

Gældende takst for service og reparationer for MedicTinedic ApS, herunder METI, AcupunctureShop Aps samt Wendy & Co ApS. Priser er oplyst uden moms.

Timeløn ved reparation – afregnes pr. kvarter600,00,-
Undersøgelsesgebyr hvis kunde afviser reparation249,00,-
Fragtgebyr ved pakker under 30 kg50,00,-
Fragtgebyr ved pakker over 30 kg750,00,-
Pris pr. km ved udkørsel (hertil tillægges timeløn)2,60,-

Der fremsendes altid prisoverslag inden påbegyndelse af reparation. Hvis du som kunde f.eks. sender et apparat ind til undersøgelse og du herefter ikke ønsker apparatet repareret betaler du kr. 199,-. Dette beløb faktureres ikke hvis du vælger at foretage reparation eller køber tilsvarende produkt hos os.

Reservedele o.l. vil blive lagt oven i timelønnen.

For reparationer der falder uden for reklamationsretten eller vores standard serviceydelser, er prisen kr. 600,00,- pr. time, og afregnet pr. påbegyndt kvarter.

Desuden kommer der udover dette et fragtgebyr på kr. 50.00,- for forsendelser under 30 kg. MedicTinedic ApS kan fremsende en label til dig som du selv printer ud og sætter på din pakke. Denne service koster ligeledes kr. 50,00,-

For forsendelser over 30 kg (elektriske undersøgelseslejer og senge f.eks.) betales kr. 750,00,-

Ved udkørsel beregnes kr. 2,60 pr kørt kilometer fra vores adresse Jeppe Skovgaards Vej 31, 6800 Varde. Evt. bro/færgeafgifter tillægges kunden. Der betales alm. timelønstakts både ud og hjem ved udkørsel.

Der betales med faktura jf. handelsbetingelser.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere