ScanAfia XL bred plejeseng

En nykommer af høj kvalitet til hjemmeplejen og hjemmelignende miljøer

  • 120 cm madrasbredde for øget komfort og sikkerhed
  • Maksimal belastning (SWL) på 285 kg muliggør pleje af større patienter
  • Stort højdejusteringsområde er praktisk for både patient og plejer

Om sengen

ScanAfia XL-sengen i specialstørrelse er designet med tanke på større og tungere patienter. En bred plejeseng er særlig velegnet til plejehjem, hvor patienternes gennemsnitlige størrelse er steget. Sengen er 120 cm bred og kan rumme patienter på op til 250 kg. ScanAfia-sengen kan kombineres med Lojers udvalg af borde og stole for at skabe en ensartet indretning uden at gå på kompromis med funktionaliteten. De massive hovedgærder i hvid eg giver sengen en længere levetid end standardsenge. Epoxybelægningen af høj kvalitet bidrager også til sengenes lange levetid – Lojer er den eneste producent, der sandblæser stålkomponenterne før maling.

Egenskaber

Sengen har et sikkert 24 V lavspændings el-system, og elmotorerne og styringen er stænktætte. Som en mulighed kan sengen udstyres med et separat kontrolpanel, så styringen af sengens funktioner kan begrænses til kun plejepersonalet, hvis det er nødvendigt. Sengens design er baseret på den nye 60601-1-52-standard for plejesenge, og serien er blevet testet i et uafhængigt laboratorium.

De store dobbelte hjul gør sengen nem at manøvrere og samtidig meget stabil, når den er låst.

Kundehistorier om ScanAfia XL Plejeseng

Ny plejeseng til større patienter øger sikkerheden

Lojer har udviklet en ny sygeplejeseng i XL-størrelse til tungere patienter og til dem, der af andre årsager har brug for mere plads. Den maksimale patientvægt for den specialdesignede XL-seng i XL-størrelse er 250 kilo, og den har et imponerende højdejusteringsområde.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30