Modux Sammenklappelig Plejeseng

Enklere pleje giver større velvære

  • Optager minimal plads (kun 60 × 90/100 cm i sammenfoldet position til transport eller opbevaring)
  • Foldes ved hjælp af elektromotorer med et tryk på en knap, uden brug af værktøj
  • Fås i bredderne 80 cm og 90 cm

Egenskaber

Modux plejeseng er en hjemmelig plejeseng der er med til at skabe behagelige omgivelser. Hjemmet er ofte det bedste sted til hvile og genoptræning. De rigtige møbler og det rigtige udstyr er med til at skabe et godt plejemiljø. Også ideel til ældrepleje.

God til hjemmepleje

De patenterede Modux plejesenge er fleksible og alsidige og giver patienten en behagelig oplevelse og plejeren en god ergonomi. En række forskellige funktioner, lav minimumshøjde (27 cm) og neutralt design gør Modux til et godt valg til hjemmepleje. Sengen kan foldes sammen til meget kompakte dimensioner (60 x 90 cm), så den kan transporteres i en almindelig personbil.

Mobil og fleksibel

Den motoriserede udrulningsmekanisme aktiveres med et tryk på en knap, og sengen er klar til brug inden for få minutter. Modux er smidig og nem at bruge og er en holdbar og pålidelig løsning til plejemiljøer hvor mobilitet og fleksibilitet er vigtigt.

Den passer i de fleste kørestolslifte til bil og er dermed ideel til ture med overnatning. Retningsbestemte låse på hjulene sikrer også at sengen står stabilt under kørsel.

Transportmål er som følger: 

  • 127 cm høj
  • 60 cm bred
  • 90/100 cm dyb

Nyheder om Lojer Modux sammenklappelig Plejeseng

Modux_folding-bed-in-elevator_P_06

Lej en plejeseng

METI tilbyder udover køb af plejesenge også udlejning af vores senge. Dermed kan man få gavn af vores markedsledende plejesenge selv hvis man ikke ønsker at investere i dem eller man ved at man kun har behov for dem i en tidsbegrænset periode.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30