ScanAfia XHS plejeseng

Nyt moderne design

  • Høj belastningskapacitet, SWL 260 kg
  • Lav sengehøjde (fra 32 cm) forbedrer patientsikkerheden
  • Rygsektionens glidemekanisme forhindrer patienten i at glide nedad og forbedrer komforten

Om sengen

ScanAfia XHS er en moderne plejeseng af høj kvalitet. Det er en patenteret seng, der er designet specielt til plejehjem, ældreboliger og hjemmepleje, hvor brugervenlige og pålidelige senge er særligt værdsat. Den moderne plejeseng har et skandinavisk design med lyse farver, rene linjer og naturlige materialer.

ScanAfia XHS kan bære op til 260 kg vægt (SWL), men er alligevel let og smidig at manøvrere takket være 125 mm standardhjul. Der er taget hensyn til ergonomien for både personale og patient ved udformningen af sengen. Den lave minimumshøjde letter plejerens arbejde og giver patienten større uafhængighed. Rygsektionens glidemekanisme gør også sengen mere behagelig at bruge for patienten. Vores mangeårige erfaring med design og fremstilling af hospitalssenge og sundhedssenge er en garanti for ScanAfia XHS-sengens lange levetid og minimale vedligeholdelseskrav.

Egenskaber

Sengebunden er fremstillet af hygiejnisk ABS plast med ventilationshuller. Strukturen gør det muligt for skummadrassen at bevare sine egenskaber bedre end med en traditionel lamelbund. Sideskinnerne kan let fjernes med hensyn til desinfektion.

Egenskaber

ScanAfia-sengen kan kombineres med Lojers udvalg af borde og stole for at skabe en ensartet indretning uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Hovedgærdet i massivt træ giver sengen en længere levetid end standardsenge. Epoxybelægningen af høj kvalitet bidrager også til sengenes lange levetid – Lojer er den eneste producent, der sandblæser stålkomponenterne før maling. Moderne design, finsk håndværk af høj kvalitet og detaljer, der er udviklet i samarbejde med sundhedspersonale, er nogle af de faktorer, der har gjort ScanAfia-senge så populære. Sengen har et sikkert 24 V lavspændings el-system, og elmotorerne og styringen er stænktætte. Som en mulighed kan sengen udstyres med et separat sygepleje kontrolpanel, så styringen af sengens funktioner kan begrænses til kun plejepersonalet, hvis det er nødvendigt.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30