ScanAfia Pro plejeseng

Finlands bedst sælgende plejeseng

  • Let og smal plejeseng
  • Designet til smalle døråbninger
  • Hovedgærder i massivt træ og aftagelig bund i hygiejnisk ABS plast
  • Design til langvarig brug med lave livscyklusomkostninger

Om sengen

ScanAfia PRO-sygeplejesenge er en let og smal plejeseng der er velegnet til plejehjem og hjemlige miljøer, hvor der er behov for let håndterbare og pålidelige plejesenge. En bred vifte af højdejusteringer og et bredt udvalg af tilbehør gør plejepersonalets arbejde lettere og giver patienterne gode muligheder for at komme sig og hvile sig.

Sengegavlen er fremstillet af hygiejnisk ABS-plast med ventilationshuller. Skummadrassen bevarer sine egenskaber bedre på denne type underlag end på et traditionelt netunderlag. Sengebunden er let at fjerne for at rengøre og desinficere.

Egenskaber

ScanAfia plejesengen passer godt sammen med vores sortiment af sengemøbler og stole, og sammen skaber produkterne et både komfortabelt og praktisk plejemiljø. Hovedgærdet er lavet af massivt træ, hvilket giver en længere levetid end almindelige senge. Epoxybelægningen af høj kvalitet bidrager også til sengenes lange levetid – Lojer er den eneste producent, der sandblæser stålkomponenterne før maling. Moderne design, finsk produktion af høj kvalitet og opmærksomhed på detaljer samt design i samarbejde med sundhedspersonale er grundlaget for ScanAfia-sengenes popularitet.

ScanAfia-sengen har et sikkert 24 V lavspændingssystem, og motorerne og styringen er stænktætte og dobbeltisolerede. Sengene kan udstyres med et valgfrit kontrolpanel. Det giver plejepersonalet mulighed for at låse sengens funktioner, hvis det er nødvendigt for at forhindre patienten i at foretage justeringer. Sengen er designet i overensstemmelse med EU-standarderne for sundhedssenge, og serien er testet og godkendt af det finske teknologiske forskningscenter (VTT).

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30