Highcare antidecubitus mattress

Statisk anti-decubitus-madras af høj kvalitet, der er designet til at forebygge tryksår hos patienter med lav til middelstor risiko

Passer til:

Om madrassen

HighCare er en statisk tryksårsmadras af høj kvalitet, der er designet til at forebygge tryksår hos patienter med en lav til middelstor risiko for tryksår på f.eks. hospitaler, plejehjem og i hjemmeplejen. Denne madras til forebyggelse af liggesår skal bruges som en del af et program til forebyggelse af tryksår. Anbefalet vægt op til 160 kg.

Madrassens 5 cm tykke øverste lag er fremstillet af et flammehæmmende, blødt, formbart viskoelastisk skum (vægtfylde 50 kg/m³), der udligner trykket på vævet for at forhindre udvikling af tryksår. Det 8 cm tykke bundlag er et flammehæmmende og holdbart hårdt skum, HR-skum (vægtfylde 50 kg/m³), som støtter patienten og letter støtte af kropsholdningen og patientens bevægelser. De to lag er limet sammen og har en samlet tykkelse på 13 cm.

Hygiejnebetrækket er fremstillet af et polyurethanbelagt polyesterhygiejnevæv, som er uigennemtrængeligt for væsker, men samtidig åndbart. Materialet er Oeko-Tex-certificeret, bi-elastisk, antimikrobielt *) og flammehæmmende. Lynlåsen er beskyttet af en tyk kant for at forhindre, at der trænger fugt ind på indersiden af hygiejnebetrækket. Betrækket kan vaskes i maskine ved 70-95 °C, når det vendes på vrangen.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30