Hospitalssenge

Ergonomiske hospitalssenge er nøglen til succesfuldt sundhedsarbejde

Lojers udvalg af letanvendelige hospitalssenge er udviklet til at forbedre patientkomforten på almene klinikker og specialafdelinger. Lojers senge har et design og konstruktion, der kombinerer let manøvredygtighed med høj belastningsevne og holdbarhed. Lojers hospitalssenge i Danmark har fokus på sikkerhed, komfort og ergonomi for både patient og sundhedspersonale.

Lojers finskfremstillede hospitalssenge er kendt for deres stabile, pålidelige og ergonomiske design. Sengene er udviklet i samarbejde med personale på intensiv. Lojers sortiment  består af syv forskellige senge til diverse behov, inklusiv høj belasting, nem manøvrering og imponerende højdejusteringsområde. Hvert enkelt produkt er derudover utroligt alsidigt og kan dermed bruges i utallige forskellige omstændigheder. Hospitalssengene er velegnet til dagkirurgi, skadestuer og plejehjem. Vores mangeårige erfaring med design og fremstilling af hospitalssenge er en garanti for sengenes lange levetid og minimale vedligeholdelseskrav.

Hospitalssengene opfylder EN 60601-2-52: 2010-standarden og er blevet testet af det finske VTT, det finske statslige forskningscenter.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere