FlexCare Hygiejnisk Madras

Madras til mobile patienter, der ikke er i risiko for at udvikle tryksår

Passer til:

Om madrassen

FlexCare er en fremragende madras til mobile patienter og lavrisikopatienter på hospitaler, plejehjem eller i hjemmeplejen. FlexCare er designet til mobile patienter, som ikke er i risiko for at udvikle tryksår. Anbefalet vægt er under 150 kg. Den 13 cm tykke madras er fremstillet af brandhæmmende og holdbart skum (densitet 40 kg/m³) med zoneinddeling på den ene side. Lavtliggende riller i hofteområdet og dybere riller i skulderområdet giver en behagelig sideliggende sovestilling. Zoneinddelingen forbedrer madrassens åndbarhed og dens fleksibilitet, når sengen indstilles til forskellige positioner.

Hygiejnebetrækket er fremstillet af et polyurethanbelagt polyesterhygiejnevæv, som er uigennemtrængeligt for væsker, men samtidig åndbart. Materialet er Oeko-Tex-certificeret, bioelastisk, antimikrobielt *) og flammehæmmende. Lynlåsen er beskyttet af en tyk kant for at forhindre, at der trænger fugt ind på indersiden af hygiejnebetrækket. Betrækket kan vaskes i maskine ved 70-95 °C, når det vendes på vrangen.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30