Lej en Modux plejeseng i Nyborg

Se produktet
Har du brug for ekstra pleje til en du har kær?

Nogle gange opstår der pludseligt behov for en plejeseng i hjemme. Dette kan være ved længere eller kortere tids sygdom, efter operation eller ved pludselig ulykke.

Hos METI kan du leje en plejeseng i Nyborg, som kan bruges til en person der har brug for en plejeseng i en kortere eller længere periode.

Vi sørger naturligvis for at stille sengen op i hjemmet, og når der ikke længere er behov for sengen, så kommer vi og piller sengen ned og tager den med igen.

Vores smarte MODUX plejeseng er let at stille op, og kan leveres til Nyborg og omegn med kort varsel – faktisk leverer vi til hele landet.

Sengen har et neutralt design som gør at den passer ind i de fleste omgivelser uden at gå på kompromis med funktionalitet.

Levering og opstilling samt afhentning i Danmark

Levering og opstilling inkluderer at der kommer en medarbejder forbi med sengen og stiller den op for dig. Der vil blive vist en gennemgang af sengens funktioner samt hvordan den stilles op og pakkes sammen igen. Endvidere sørger vi også for afhentning af sengen efter endt lejeperiode.

Det er derfor også værdsat hvis der på forhånd er gjort således at sengen har et sted at stå samt en afryddet vej ind på det gældende værelse.

Har du yderligere spørgsmål eller er dette af interesse, er du velkommen til at kontakte os.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30