4040X Undersøgelsesleje

Et nyt alsidigt undersøgelsesleje. Fås nu også med integrerede fodpedaler på begge sider af brættet til justering af højde og rygparti.

  • Markedsledende højdejusteringsområde 40-95 cm
  • Integrerede todelte fodpedaler (til højde og rygsektion) og et enkelt rammedesign letter rengøringen for et højt hygiejneniveau
  • Nye motorer, der sænker sengen ved hjælp af tyngdekraften, forbedrer sikkerheden for både patienter og personale

Om 4040X Undersøgelsesleje

Det patenterede design og den ekstremt lave minimumshøjde på sengen betyder, at selv børn og ældre patienter nemt kan komme op på den. Den nye motorteknologi gør det muligt at justere højden af rygdelen elektrisk eller manuelt. Markedets største højdeinterval og høje belastningskapacitet betyder, at plejepersonalet kan arbejde komfortabelt og effektivt. Det øger også sikkerheden, når patienter undersøges eller flyttes.

En todelt højdejusteringsstang kan fås som ekstraudstyr og giver mulighed for at justere højde og rygparti med foden på begge sider af sengen.

Kundehistorier om 4040X Undersøgelsesleje

New Childrens Hospital

Antimikrobielle undersøgelseslejer til små patienter på det nye børnehospital

I september 2018 åbnede det nye børnehospital i Meilahti i Helsinki og modtager børnepatienter fra hele Finland. Patienterne er fra de mindste til 15 år gamle. Behandlingen af mange krævende børnesygdomme, især hjertekirurgi og transplantation, er fokus for New Children’s Hospital. Lojer har leveret næsten 80 antimikrobielle undersøgelseslejer og over 200 hospitalsvogne til hospitalet.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30