Galileo Med 25 TT

Til mobil brug på terapeutiske områder.

Ikke-navngivet-2

Om apparatet

Galileo Med 25 TT er det mindste medlem af serien af medicinsk udstyr, der understøtter frekvenser fra 5 Hz og opefter. På grund af det kompakte design er det særligt velegnet til behandling af patienter i et kommercielt miljø som f.eks. fysioterapi og rehabilitering. Kombinationen af de brugervenlige sidegreb og det lave vægtbehov gør Galileo Med 25 TT meget fleksibel. Leveringsomfanget omfatter en Wobbel-fjernbetjening til at tænde og slukke for apparatet og også til nemt at justere frekvensen under behandlingen. Den valgfrie håndliste giver sikkerhed for patienter, der har tendens til at falde. Hvis det er nødvendigt, kan systemet eftermonteres med et vippebordssystem, der er egnet til patienter, der ikke kan stå.

Kundehistorier om brug af Galileo

Galileo-Training-Logo

Galileo® training: Effekten af to 24-ugers multimodale træningsprogrammer på reaktionstid, mobilitet og ydeevne

Galileo® training: Effekten af to 24-ugers multimodale træningsprogrammer på reaktionstid, mobilitet og ydeevne ved to opgaver hos ældre voksne, der bor i lokalsamfundet og er i risiko for at falde: et randomiseret kontrolleret forsøg. Læs hele den engelsksprogede artikel på siden.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30