4050X Gynækologisk Undersøgelsesleje

Hygiejnisk og brugervenlig gynækologisk undersøgelsesleje med mange anvendelsesmuligheder

  • Let at justere helt håndfrit (håndtering uden brug af hænder), så sundhedspersonale kan arbejde mere hygiejnisk og effektivt
  • Specielt beregnet til gynækologiske undersøgelser, men også egnet til mindre indgreb og generelle undersøgelser
  • Nye funktioner, der forbedrer brugervenlighed, komfort og patientsikkerhed

Om undersøgelseslejet

Det gynækologiske undersøgelsesleje 4050X er det mest alsidige undersøgelsesleje i vores sortiment. Det er særligt velegnet til gynækologiske undersøgelser, men kan også bruges til mindre indgreb og generelle undersøgelser. 4050X har en tredelt patientoverflade med en siddesektion, en midtersektion og en rygsektion. Sædet, midtersektionen og højden kan justeres forfra ved hjælp af den nye fodbetjeningsenhed, så føreren kan arbejde mere effektivt og hygiejnisk. Der er også en valgfri håndfri justeringsstang på siden af lejet, eller du kan bruge håndbetjeningen, som er en standardfunktion.

Egenskaber

Betrækket på undersøgelseslejet er fremstillet af et meget slidstærkt, vandtæt og antimikrobielt stof, som også let kan rengøres og desinficeres. Som standard er 4050X udstyret med justerbare hælstøtter (trinløse og uden håndtag) og en gynækologisk skål, der nemt kan flyttes ud af vejen, når den ikke er nødvendig. Motorerne på 4050X sænker lejet ved hjælp af tyngdekraften, og i nødstilfælde – hvis noget sætter sig fast i mekanismen – hæves lejet automatisk.

Kundehistorier om 4050X Gynækologisk Undersøgelsesleje

Lojers nye FUTURE-polstring eliminerer coronavirus med over 90 % på en time

Test viste, at inden for en time efter kontakt havde polstringsmaterialet allerede elimineret næsten 93 % af virusserne og efter 90 minutter mere end 95 %. Desuden blev coronavirusaktiviteten reduceret med 99,9 % 24 timer efter eksponering for overfladematerialet.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30