Merivaara Carena Maskinvaskbar Hospitalsseng

  • Maskinvaskbar hospitalsseng
  • Førsteklasses ergonomi for patienter og plejere.
  • Samtidig bevægelse af forskellige dele ved hjælp af håndbetjeningen
  • Maksimal belastning (SWL) 330 kg
Merivaara hospitalssenge

Om sengen

Den revolutionerende og populære Carena maskinvaskbar hospitalsseng har alle de funktioner, som sundhedspersonale efterspørger, både med hensyn til ergonomi og patientsikkerhed. Carena-hospitalssengen fås nu også i en model, der kan vaskes i maskine.

Den nye Carena-model er designet til de krævende forhold ved maskinvask. Desuden har den en antibakteriel belægning på rammen, som reducerer bakterievækst. Det gør Carena til et ideelt valg til primær pleje, akut pleje og langtidspleje. Den maskinvaskbare hospitalsseng Carena opfylder standarden EN 60601-2-52 for hospitalssenge og kriterierne i afsnit 201.11.6.6.6.101 en maskinvaskbar hospitalsseng skal overholde.

Egenskaber

Rammekonstruktionsbelægningen opfylder klasse C5-M-kriterierne i ISO 12944-6-standarden Maling og lak – Korrosionsbeskyttelse af stålkonstruktioner ved maling – Del 6: Metoder til laboratorieprøvning. Kriterierne for klasse C5-M svarer til de høje krav på 15 år i et havklima. Korrosionsbeskyttelsen på sengerammen forhindrer rustdannelse. Den vaskbare Carena har en IP66W-beskyttelsesklasse, hvilket betyder en forbedret indkapsling af de elektriske komponenter. Sengen har dobbelte hjul, der forbedrer manøvredygtigheden.

Firedelt seng (205 × 80/90 cm) med elektrisk højde-, rygsektion- og lårsektions indstilling. Indstillingen af vådrumsdelene er gasfjederassisteret. Trendelenburg- og anti-Trendelenburg-positioner kan betjenes både manuelt og elektrisk.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30