ScanAfia X ICU Hospitalsseng

Hospitalsseng til krævende brug

  • Høj maksimal belastning (SWL) 340 kg
  • Meget nem at manøvrere takket være store dobbelte hjul (150 mm)
  • Op til 20° anti-Trendelenburg-justering for effektiv hjertestilling
ScanAfia hospitalssenge

Om sengen

ScanAfia X ICU-sengen er et sikkert valg til alle hospitalets forskellige afdelinger. Den tilbyder kvalitet og funktionalitet til en god pris. ScanAfia X ICU opfylder også kravene i EN 60601-2-52:2010-standarden for sundhedssenge. Det er en god hospitalsseng til krævende brug.

ScanAfia X ICU-hospitalssengen kan tåle belastninger på op til 340 kg (SWL), men er stadig let og nem at manøvrere takket være de dobbelte hjul på Ø150 mm. Sengen fås også med elektrisk låsbare hjul. Sengen er designet med vægt på ergonomi for plejeren og komfort og tilgængelighed for patienten. Den usædvanligt lave minimumshøjde letter personalets arbejde og gør det lettere for patienterne at komme ind og ud af sengen. Rygdelens glidemekanisme forbedrer også patientens komfort.

Egenskaber

Sengen har også et meget bredt elektrisk Trendelenburg/anti-Trendelenburg-indstillingsområde. ScanAfia X ICU-sengens standardfunktioner omfatter også sygeplejepanel, elektrisk HLR-funktion, glidemekanisme i ryggen og batteribackup. Desuden er der et bredt udvalg af kvalitetstilbehør til rådighed.

Lojers mangeårige erfaring med design og fremstilling af hospitalssenge og intensivsenge er en garanti for ScanAfia X ICU-sengens lange levetid og minimale vedligeholdelseskrav.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30