MaxCare antidecubitus mattress

Statisk antidecubitus-madras af høj kvalitet til brede senge eller meget tunge patienter med høj risiko for at udvikle tryksår.

Passer til:

Om madrassen

MaxCare er en statisk Madras til liggesår af høj kvalitet til brede senge eller hvor der kræves meget høj patientvægt. Madrassen er designet til at forebygge tryksår hos patienter med lav til middelstor risiko for tryksår på f.eks. hospitaler, plejehjem og i hjemmeplejen. Madrassen bør anvendes som en del af et program til forebyggelse af tryksår. Madrassen er 17 cm tyk, og den anbefalede vægt er op til 250 kg.

Madrassens 5 cm tykke øverste lag er fremstillet af et flammehæmmende, blødt, formbart viskoelastisk skum (vægtfylde 50 kg/m³), som udligner trykket på vævet for at forhindre udvikling af tryksår. Det 12 cm tykke bundlag er et flammehæmmende og holdbart hårdt skum, HR-skum (densitet 55 kg/m³), som støtter patienten og letter den posturale støtte og patientens bevægelser. De to lag er limet sammen og har en samlet tykkelse på 17 cm.

Hygiejnebetrækket er fremstillet af et polyurethanbelagt polyesterhygiejnevæv, som er uigennemtrængeligt for væsker, men samtidig åndbart. Materialet er Oeko-Tex-certificeret, bi-elastisk, antimikrobielt *) og flammehæmmende. Lynlåsen er beskyttet af en tyk kant for at forhindre, at der trænger fugt ind på indersiden af hygiejnebetrækket. Betrækket kan vaskes i maskine ved 70-95 °C, når det vendes på vrangen.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30