4040XL Ekstra Robust Undersøgelsesleje

Et innovativt og ekstra robust undersøgelsesleje til krævende anvendelsesforhold

  • Patientens bredde (op til 100 cm) sikrer sammen med en tyk polstring en behagelig oplevelse for patienten
  • En meget høj maksimal belastning (SWL) på 300 kg og nye funktioner forbedrer patientsikkerheden
  • Højdeinterval på 42-97 cm gør det lettere for patienterne og gør arbejdet mere ergonomisk for personalet

Mere om 4040XL

Den nye 4040XL er et fremragende valg til virksomheder, der behandler tungere patienter. Det patenterede design og den ekstremt lave minimumshøjde sikrer, at selv kørestolsbundne patienter nemt kan komme op på den. Den høje maksimale højde giver bedre ergonomi for plejerne. Patientens bredde og den tykke polstring (6 cm skum) giver en behagelig oplevelse for patienten. Standardbredden på patientfladen er 90 cm (80 cm og 100 cm kan fås som ekstraudstyr).

Patientsikkerhed er et meget vigtigt aspekt for alle produkter, der fremstilles af Lojer. 4040XL har en ny sikkerhedsfunktion: sengen hæves automatisk, hvis noget bliver fanget i mekanismen. Den meget høje maksimale belastning (SWL) på 300 kg gør det sikkert at behandle selv meget tunge patienter i alle positioner og højder.

Egenskaber for 4040XL

4040XL-undersøgelseslejet har en ny digital kontrolenhed, der giver besked, når der er behov for vedligeholdelse. Det gør det også muligt at låse bordet op ved hjælp af håndbetjeningen. Sengen har som standard en papirrulleholder og en papirafriver samt en adapter til montering af et dropstativ (seks mulige monteringspositioner). En todelt højdejusteringsstang fås som ekstraudstyr og gør det muligt at justere højden og rygdelen ergonomisk og hygiejnisk med foden på hver side af lejet. Elektrisk Trendelenburg og anti-Trendelenburg er også tilgængelige som ekstraudstyr.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30