Capre RC Recovery Chair

Til genopretning efter dagkirurgi

  1. Moderne design og anatomisk formet polstring for optimal patientkomfort
  2. Fire forprogrammerede positioner og en frit programmerbar position
  3. Justerbart armlæn (højde- og vinkeljustering og rotation)

Om stolen

Den multifunktionelle Capre-stol er blevet designet i samarbejde med kirurger for at opfylde kravene i dagens sundhedsprocesser til genopretning efter dagkirurgi. Stolen kan bruges i stedet for en traditionel hospitalsseng. Capre-stolen har behagelig polstring, individuelle indstillingsmuligheder (med op til fem motorer) og indbyggede faciliteter, herunder en tabletstander og en læselampe. Alt dette skaber et bedre helbredelsesmiljø for patienten og giver et godt kvalitetsindtryk af klinikken.

Egenskaber

Kontrolsystemet giver mulighed for uafhængig justering af stolens højde, ryglæn, sædevinkel og bensektioner. Bensektionen er delt og motoriseret. Både hovedsektionen og den delte bensektion har en mekanisme til justering af længden. Stolen er udstyret med Trendelenburg/ choktilstand og tre forprogrammerede hukommelsespositioner (basis, strandstol og liggende stilling) ). Den har også en hukommelsesfunktion, der kan gemme patientens egne indstillinger. Hvis det er nødvendigt, kan stolen indstilles til ligge- eller genoplivningsposition ved et tryk på en knap.

Takket være det modulære design er stolen også velegnet til dialyse- og cytostatikabehandlinger og som undersøgelsesstol.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30