Lojer Capre-serien

Elektriske brikse fra Lojer Capre-serien

Lojer’s Capre brikse er brikse i absolut topklasse. Briksene er produceret i Finland, med danske Linak motorer og styrebokse – der er altså ikke sparet på noget. Capre briksene fås som 2-delt, 3-delt, 4-delt og 5-delt.

Lojer briksene oser af kvalitet!

Capre F2

Lojer F2 er et helt nyt elektrisk behandlings og undersøgelsesleje fra finske Lojer. Briksen har et enkelt dog elegant design, hvor der er gjort meget for at opnå en støjsvag briks, med gode muligheder for modifikation. Briksen har 2 motorer, således at både højden såvel som ryglænet kan justeres elektrisk. Den elektriske justering af højde og sæde foregår som standard vha. fjernbetjening. Bøjle til 360° højdejustering, hjul og meget andet kan tilkøbes.

Capre F3

Capre F3R er en 3-delt elektrisk briks med benrør i rundprofil. Capre F3R er rig på indstillingsmuligheder og er primært beregnet til fysioterapi, massage og akupunktur. Hovedgærdet indstilles trinløst med en gas støddæmper. Extension og flexion af nedre del (liggefladen). Justerbare armlæn. Capre F3R er uden hjul og fodbøjle som standard, og disse kan tilvælges.

Capre F5

Capre F5 er en 5-delt elektrisk massage briks med benrør i rundprofil. Capre F5 er rig på indstillingsmuligheder og er primært beregnet til fysioterapi, massage og akupunktur. Hovedgærdet indstilles trinløst med en gas støddæmper. Extension og flexion af nedre del (liggefladen). Justerbare armlæn. Capre F5 er uden hjul, fodbøjle og armlæn i siden som standard, og kan tilvælges.

Capre FX3

Capre FX3 er lillebroderen til Capre FX5, og må absolut regnes som en af de bedste behandlingsbrikse fra Lojer. Til forskel fra Capre FX5, så er Capre FX3 uden armstøtte ved hovedgæret, og uden et dobbelt hængslet hovedgære.

Capre FX3 er en 3-delt elektrisk briks, der via sine solide fødder står meget stabilt, og kan derfor modstå selv den mest krævende behandling. Takket være sit moderne design, bliver briksen til et smukt interiør, der forener design, kvalitet og funktionalitet. Briksens tofarvede anatomiske liggeleje, giver en høj grad af komfort og støtte til patienten, og desuden kan briksen anvendes til siddende behandlinger.

Stort højdeinterval for en god kropsholdning og vertikalt løft igennem de 2 søjler. Ansigtsdelen indstilles trinløst med gasstøddæmper. Hjul med centrallås som standard og elektrisk højdeindstilling via fodbøjlen.

Vær opmærksom på at FX briksene kommer uden synlige syninger i fremtiden og med det stærke Future betræk.

Capre FX5

Capre FX5 er eliten blandt behandlingsbrikse fra Lojer. Capre FX5 er en 5-delt elektrisk briks, der via sine solide fødder står meget stabilt, og kan derfor modstå selv den mest krævende behandling. Takket være sit moderne design, bliver briksen til et smukt interiør, der forener design, kvalitet og funktionalitet. Briksens tofarvede anatomiske liggeleje, giver en høj grad af komfort og støtte til patienten, og desuden kan briksen anvendes til siddende behandlinger.

Stort højdeinterval for en god kropsholdning og lige løft igennem de 2 søjler. Ansigtsdelen indstilles trinløst med gasstøddæmper. Højdeindstillelige armlæn med gas stempel, som kan drejes om på siden af briksen der nu gør briksen markant bredere. Hjul med centrallås som standard og elektrisk højdeindstilling via fodbøjlen.

Capre M2

Capre M2 er en 2-delt elektrisk massage briks med benrør i rundprofil. Capre M2 er rig på indstillingsmuligheder og er primært beregnet til fysioterapi, massage og akupunktur. Hovedgærdet indstilles trinløst med en gas støddæmper. Justerbare armlæn. Capre M2 behandlingsleje er uden hjul og fodbøjle som standard, og disse kan tilvælges.

Capre M4

Capre M4 er en 4-delt elektrisk massage briks med benrør i rundprofil. Capre M4 er rig på indstillingsmuligheder og er primært beregnet til fysioterapi, massage og akupunktur. Hovedgærdet indstilles trinløst med en gas støddæmper. Justerbare trinløse armlæn. Capre M4 er uden hjul og fodbøjle som standard, og disse kan tilvælges.

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30