Bobath Mat Undersøgelsesleje

Robust undersøgelsesleje til neurologiske behandlinger

  • Meget høj maksimal belastning (SWL) 400 kg
  • Patenteret konstruktion gør lejet robust og velegnet til tunge belastninger
  • En patient lift passer nemt under bænken, selv når den er sænket til den laveste højde (40 cm)

Mere om Bobath Mat

Lojers opdaterede Bobath undersøgelsesleje er primært beregnet til neurologiske behandlinger og Bobath terapi. Bænken har en patenteret konstruktion, der gør den meget robust og velegnet til konstant tunge belastninger. Den er konstrueret på en sådan måde, at terapeuten kan være på bænken samtidig med den patient, der behandles – den maksimale belastning (SWL) er på op til imponerende 400 kg.

Liggefladen er godt polstret, og siderne er forstærket med plastkanter. Betrækket er ekstremt holdbart, og det vandtætte antimikrobielle stof er let at rengøre og desinficere. Skumtykkelsen på bænkfladen er 30 mm, hvilket gør patientens overflade mindre elastisk og mere velegnet til undersøgelser og behandlinger af neurologiske lidelser. Bobath undersøgelseslejets base er designet til nemt at kunne rumme patientlifte (frihøjde på 15 cm), selv når bænken er sænket til den laveste højde. Den ekstremt lave minimumshøjde (40 cm) sikrer, at selv patienter i kørestol nemt kan komme op på bænken.

Egenskaber for Bobath Mat

Der er to modeller: 4010XB har en liggeflade i én del, og 4020XB har en todelt liggeflade og en justerbar rygsektion. Begge modeller kan udstyres med et valgfrit ansigtshul for at forbedre patientens komfort. Motorerne på begge modeller sænker sengen ved hjælp af tyngdekraften, og i nødstilfælde – hvis der sidder noget fast i mekanismen – hæves sengen automatisk.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere

Kontakt os

E-mail:
info@meti.dk

Telefon:
+45 69170890

Adresse:
MedicTinedic ApS
Jeppe Skovgaards Vej 31
6800 Varde

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 09:00-15:30