Lojer Capre RC Recovery Chair

Stol til genopretning i sort og hvid

Detaljer om produktet

Placeholder tekst er en klassisk briks og passer perfekt som behandlings- og massagebriks eller som briks “nummer 2”. Økonomisk kvalitetsbriks til dem som ikke stiller kæmpe krav til især højdeinterval – her anbefales Lojer Delta Professional eller Lojer Capre serien.

Lojer Delta Professional DP5 er en 5- sektioners elektrisk briks. Den har et bredt hovedgærde med et komfortabelt ansigtshul, og indstilles trinløst med en gas støddæmper. Armstøtterne indstilles nemt i højden og til siden. Briksens ben-sektion kan indstilles manuelt op til 75 grader. Briksen kommer som standard uden hjul og fodbøjle.

Information om selve produktet.

Kontakt for priser.

Den multifunktionelle Capre stol er designet i samarbejde med kirurger for at imødekomme kravene i nutidens sundhedsprocesser i restitution efter dagkirurgi. Stolen kan bruges i stedet for en traditionel hospitalsseng. Capre-stolen har komfortabelt kontureret polstring, individuelle justeringsmuligheder (med op til fem motorer) og indbyggede faciliteter, herunder et stativ til tablet og læselampe. Alt dette skaber et bedre bedringsmiljø for patienten og giver et godt kvalitetsindtryk af modtagelsen.

Styresystemet muliggør uafhængig justering af stolens højde, rygdel, siddevinkel og bensektioner. Bendelen er delt og motordrevet. Både hoveddelen og den delte bensektion har en længdejusteringsmekanisme. Stolen er udstyret med Trendelenburg / shock mode og tre forprogrammerede hukommelsespositioner (basis, strandstol og vandret). Den har også en hukommelsesfunktion, der kan gemme patientens egne indstillinger. Om nødvendigt kan stolen indstilles til tilbagelænet stilling eller genoplivningsposition med et tryk på en knap.

Takket være det modulære design er stolen også velegnet til dialyse- og kemoterapibehandlinger og som undersøgelsesstol.

Spørgsmål til produktet

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål.  Læs mere